Home
Over ons

Thuis in het notariaat

Wij zijn Notarispraktijk Interwaert, jouw ervaren notaris waar je je thuis voelt. Hoe we daarvoor zorgen? Door met toewijding voor je te werken in een prettige, informele sfeer. Vanaf het eerste contact voel je dat je welkom bent. Met onze actuele kennis en ruime ervaring in alle rechtsgebieden én onze scheepvaartexpertise helpen we je optimaal. Je krijgt van ons enthousiaste team altijd het beste advies. We luisteren goed naar je en nemen de tijd om zaken helder en begrijpelijk uit te leggen. En dat doen we al vele jaren met veel plezier. Daarom zijn wij Thuis in het notariaat.

Voel je begrepen

Iedere zaak is uniek. Moet er snel gehandeld worden? Is er sprake van verdriet? Zoek je expertise voor jouw branche? Ons team staat voor je klaar. Wat jouw behoefte ook is. We nemen de tijd om jouw zaak persoonlijk te bespreken en geven gedegen, eerlijk advies. Verwacht van ons betrokkenheid en een hoge mate van flexibiliteit. Zonder poespas. We willen je zoveel mogelijk gemak bieden tijdens het proces. En daar gaan we ver in voor onze klanten. Want we begrijpen als geen ander hoe belangrijk dat voor je is.

Ons team

sector-image

mr. Erwin de Vilder

Notaris
sector-image

mr. Laura de Vries

Kandidaat-notaris
sector-image

Daniëlle Duijzer LLB

Notarieel jurist en Register Estate Planner
sector-image

Saskia Combrink-den Uil

Notarisklerk
sector-image

Rosanna de Ruiter

Notarieel jurist
sector-image

Margot Verouden

Notarieel jurist
sector-image

Cobie Boers-van Elswijk

Notarieel medewerker
sector-image

Monique Nederveen-Stehouwer

Notarieel medewerker
sector-image

Anuscka de Vilder-Mouthaan

Administratief medewerker
sector-image

Maria Meijer

Receptioniste
sector-image

Miranda de Rie

Receptioniste

Voel je zeker

Notariële zaken zijn voor veel van onze klanten niet alledaags, maar zeer belangrijk. Daarom wil je zekerheid over de kwaliteit ervan. Het moet simpelweg goed geregeld worden. Bij Notarispraktijk Interwaert hebben we ruime ervaring met alle rechtsgebieden en houden onze kennis altijd up-to-date. Daardoor bieden wij je een hoogwaardig juridisch product. We nemen de tijd om zaken goed aan je uit te leggen, zodat je begrijpt wat erin staat. Onze afspraken komen we na en we staan garant voor kwaliteit. Klinkt mooi natuurlijk, maar hoe je dat het beste bewijst? Door onze omvangrijke vaste klantenkring van kleine tot grote bedrijven én particulieren die we vaak van generatie op generatie mogen bedienen.

text_image

“Wat ik als zeer positief heb ervaren is de persoonlijke betrokkenheid bij Notarispraktijk Interwaert.”

Ruth, particulier