Home
Nieuws
Notarispraktijk Interwaert: meer dan 100 jaar thuis in het notariaat
service_icon
Blog
Over Notarispraktijk Interwaert
6 min

Notarispraktijk Interwaert: meer dan 100 jaar thuis in het notariaat

Deel dit bericht

Wij zijn Notarispraktijk Interwaert. Jouw ervaren notaris waar je je thuis voelt. Hoe we daarvoor zorgen? Door met toewijding voor je te werken in een prettige, informele sfeer. Met onze actuele kennis en ruime ervaring in alle rechtsgebieden én onze scheepvaartexpertise helpen we jou optimaal. Wij luisteren goed naar je en nemen de tijd om zaken helder en begrijpelijk uit te leggen. Dat doen we al vele jaren met veel plezier. En dat willen we ook uitstralen! Daarom keken we de afgelopen periode nog eens goed naar onszelf. Het resultaat? Een nieuwe identiteit en website.

Erwin de Vilder (eigenaar) en Danielle Duijzer (Notarieel Jurist – Familierecht) vertellen je er alles over in dit interview.

 

 

Een begrip in Hardinxveld-Giessendam

Al meer dan 100 jaar is Notarispraktijk Interwaert een begrip in Hardinxveld-Giessendam. “Van een kleine dorpspraktijk zijn wij uitgegroeid tot een grote praktijk met (internationale) klanten op het gebied van vastgoed, ondernemingsrecht, familierecht en scheepvaart. En daar zijn wij erg trots op”, vertelt Erwin, die al 25 jaar aan het roer van de notarispraktijk staat.

 

 

Geen duidelijke uitstraling

Toch straalden zij deze groei en ontwikkeling nog onvoldoende naar buiten uit. “Wij lieten aan onze klanten niet zien waar wij goed in zijn. Én aan (toekomstige) talenten hoe leuk het is om bij ons te komen werken”, vertelt Danielle. “Toen ik in 2021 een vacature van Notarispraktijk Interwaert tegenkwam, werd ik namelijk niet veel wijzer van wat Notarispraktijk Interwaert precies doet en hoe het is om daar te werken. Toch nam ik de gok en solliciteerde. Dat pakte goed uit. Het is namelijk een ongelooflijk leuke Notarispraktijk om te werken”, vervolgt ze.

 

 

Voel je welkom, zeker en begrepen

Dat was één van de redenen om van de historische organisatie, een eigentijdse praktijk te maken die aansluit op de verwachtingen van de klanten én (toekomstige) talenten. Het resultaat is een nieuwe identiteit en website die laten zien waar Notarispraktijk Interwaert voor staat.

 

“Een praktijk waar onze klanten en medewerkers zich welkom, begrepen en zeker voelen. Waar ze zich thuis voelen. Hiermee zijn we klaar voor de toekomst”, vertelt Danielle. Hoe die toekomst eruitziet? Erwin: “Met onze nieuwe identiteit en website willen wij aan de ene kant stabiele groei blijven realiseren. En aan de andere kant een aantrekkelijke werkgever zijn die de juiste talenten aanspreekt. Daarnaast bouwen wij onze rechtsgebieden en kennis verder uit. Denk hierbij aan familierecht en de vennootschapspraktijk. Daar ligt voor ons nog ruimte voor groei. Zo hopen wij ingewikkelde zaken aan onze klanten op een heldere manier over te brengen.”

 

 

Voel je welkom

“Wij vinden het erg belangrijk dat je je welkom voelt. Daarom kun je om te beginnen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek ontdekken of er een klik is en of jij je bij ons thuis voelt. Wij werken met korte lijnen en goed, persoonlijk contact. Toegankelijkheid en klantvriendelijkheid staan daarin centraal. Onze deur staat altijd open en communicatie is laagdrempelig en informeel. Want wij geloven dat gastvrijheid en een goede sfeer de basis zijn van een aangename samenwerking”, legt Danielle uit.

NOTARISPRAKTIJK INTERWAERT | THUIS IN HET NOTARIAAT

Voel je begrepen

Ze vervolgt: “Iedere zaak is uniek. Moet er snel gehandeld worden? Is er sprake van verdriet? Zoek je expertise voor jouw branche? Ons team staat voor je klaar. Wat jouw behoefte ook is. We nemen de tijd om jouw zaak persoonlijk te bespreken en geven gedegen, eerlijk advies. Verwacht van ons betrokkenheid en een hoge mate van flexibiliteit. Zonder poespas. We willen je zoveel mogelijk gemak bieden tijdens het proces. En daar gaan we ver in voor onze klanten. Want we begrijpen als geen ander hoe belangrijk dat voor je is.”

 

 

Voel je zeker

“Notariële zaken zijn voor veel van onze klanten niet alledaags, maar wel zeer belangrijk. Daarom wil je zekerheid over de kwaliteit ervan. Het moet simpelweg goed geregeld worden. Bij Notarispraktijk Interwaert hebben we ruime ervaring met alle rechtsgebieden én houden we onze kennis altijd up-to-date. Daardoor bieden wij je een hoogwaardig juridisch product. We nemen de tijd om zaken goed aan je uit te leggen, zodat je inhoudelijk begrijpt wat erin staat. Onze afspraken komen we na en we staan garant voor kwaliteit. Klinkt mooi natuurlijk, maar hoe je dat het beste bewijst? Door onze omvangrijke vaste klantenkring van grote bedrijven én particulieren die we vaak van generatie op generatie mogen bedienen”, sluit Erwin af.

 

 

Thuis in…

  • de wet
  • familie- en erfrecht
  • ondernemingsrecht
  • onroerend goed
  • de scheepvaart

 

Wil jij je ook welkom, begrepen en zeker voelen? Notarispraktijk Interwaert staat voor je klaar! Neem hier vrijblijvend contact met ons op.