Home
Nieuws
Wim van Wijngaarden: Notarispraktijk Interwaert is thuis in de scheepvaartpraktijk
service_icon
Klantverhaal
Scheepvaart
3 min

Wim van Wijngaarden: Notarispraktijk Interwaert is thuis in de scheepvaartpraktijk

Deel dit bericht

In 1974 richtte Wim van Wijngaarden een eenmanszaak in de scheepvaart op: Van Wijngaarden Marine Services. De afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een holding bv. Met een uitgebreide maritieme vloot biedt het scheepvaartbedrijf ondersteuning aan de bagger- en duurzame energie-industrie, offshorebedrijven (olie en gas) en aan de binnen- en open zeevaart.

 

Inmiddels heeft Wim zijn pensioenleeftijd bereikt, maar het werk helemaal loslaten kon hij nog niet. Daarom besloot hij om zijn aandelen te splitsen en voor een deel over te dragen aan zijn neef. Om dit goed te regelen, schakelde hij de hulp van Notarispraktijk Interwaert in. Hoe dat verliep? En hoe Wim de samenwerking heeft ervaren? Daar vertelt hij meer over in dit interview.

De keus was snel gemaakt

Dit is niet de eerste keer dat Wim de hulp van Notarispraktijk Interwaert inschakelde. “Al sinds de oprichting ben ik klant bij Notarispraktijk Interwaert. Dat is al zo’n 25 jaar. Wij hebben altijd een goede ervaring met hen, dus de keus om Notarispraktijk Interwaert in te schakelen voor het overdragen van mijn aandelen was snel gemaakt”, vertelt Wim.

”Al sinds de oprichting ben ik klant bij Notarispraktijk Interwaert. Dat is al zo’n 25 jaar.”

Alles werd in begrijpelijke taal uitgelegd

Hoe het proces van het splitsen van de aandelen tot de overdracht verliep? “Notarispraktijk Interwaert heeft in samenwerking met onze accountant de aanvraag in gang gezet en geregeld. De accountant heeft kennis over mijn financiën en aandelen. Notarispraktijk Interwaert over de splitsing en overdracht daarvan”, vertelt Wim. “Vervolgens zochten zij alles samen uit en zetten dat op papier, waarna alles in begrijpelijke taal aan mij werd uitgelegd”, vervolgt Wim.

Kennis over meerdere rechtsgebieden

Op zoek naar een notariskantoor dat thuis is in de scheepvaartpraktijk? Dan ben je volgens Wim bij Notarispraktijk Interwaert aan het juiste adres. “Notarispraktijk Interwaert heeft veel kennis over de scheepvaartwereld en alle notariële zaken daaromheen. Voor mij -met een bedrijf in de scheepvaart- erg fijn. Maar ook over andere rechtsgebieden hebben zij veel kennis”, vertelt Wim. “Ben je daarnaast op zoek naar een notaris met een persoonlijke en laagdrempelige benadering? Dan raad ik Notarispraktijk Interwaert zeker aan”, sluit Wim af.

 

Ben jij ook op zoek naar een notaris die thuis is in het splitsen en overdragen van aandelen? En een notaris waar u zich welkom, begrepen en zeker voelt? Dan bent u bij Notarispraktijk Interwaert aan het juiste adres. Neem voor meer informatie hier vrijblijvend contact met ons op.