Home
Nieuws
Mevrouw Brandwijk-Thieme: Notarispraktijk Interwaert is écht thuis in het notariaat
service_icon
Klantverhaal
6 min

Mevrouw BrandwijkThieme: Notarispraktijk Interwaert is écht thuis in het notariaat

Deel dit bericht

Zaken op tijd én op een weloverwogen manier regelen; dat is waar meneer en mevrouw Brandwijk-Thieme van houden. Daarom lieten zij een aantal jaar geleden al hun testament door Notarispraktijk Interwaert opstellen. “Onze eerste ervaring met Notarispraktijk Interwaert was erg goed én wij steunen graag onze lokale ondernemers”, vertelt mevrouw Brandwijk-Thieme. Daarom kwamen zij ook voor wijzigingen en het opstellen van hun levenstestament naar ons toe.

 

Benieuwd naar de samenwerking en ervaringen van mevrouw Brandwijk-Thieme? In dit interview vertelt zij er meer over.

(Levens)testament tijdens en na jouw leven

“Tijdens het gesprek over wijzigingen in ons testament, adviseerde Daniëlle Duijzer (Notarieel Jurist en Register Estate Planner @Notarispraktijk Interwaert) om ook ons levenstestament te laten opstellen”, vertelt mevrouw Brandwijk-Thieme. “Het is namelijk niet alleen belangrijk wat er na het overlijden gebeurt, maar ook tijdens ons leven. Het is mogelijk dat één van ons na een ongeluk in coma raakt en niet meer in staat is om beslissingen te nemen. In een levenstestament zet je dan neer wie welke bevoegdheden heeft om beslissingen te nemen. Daar hadden wij zelf nooit over nagedacht. Nadat Daniëlle dat vertelde, was de keus snel gemaakt.”

Alles verliep snel én zeer goed

Het opstellen van hun (levens)testament verliep uitstekend. “Van het maken van de afspraak tot het ondertekenen. Alles verliep snel én zeer goed. Binnen vier weken had Notarispraktijk Interwaert zowel ons testament áls levenstestament opgesteld. Na wat kleine aanpassingen was het tijd om te tekenen. Dat was ook enorm snel geregeld”, vertelt mevrouw Brandwijk-Thieme enthousiast.

Bij Notarispraktijk Interwaert voel je je thuis

Notarispraktijk Interwaert staat voor thuis in het notariaat. Of mevrouw Brandwijk-Thieme dat ook zo heeft ervaren? “Absoluut. Aan alles merk je dat zij enorm veel notariële kennis hebben. Zij zijn daar 100% in thuis. Daarnaast voelden wij onszelf ook erg thuis. Je komt binnen, krijgt een kop koffie, voert een gesprek over alledaagse dingen en daarna ga je pas over op de ‘zakelijke’ kant van de afspraak. Ook werd er goed naar ons geluisterd, waardoor zij konden inspelen op onze individuele behoeftes. En niet te vergeten: alles wordt in begrijpelijke taal aan je uitgelegd. Wij raden Notarispraktijk Interwaert dan ook zeker aan anderen aan.”

 

Bent u ook op zoek naar een notaris waar u zich welkom, begrepen en zeker voelt? Dan bent u bij Notarispraktijk Interwaert aan het juiste adres. Neem voor meer informatie hier vrijblijvend contact met ons op.