Home
Nieuws
Maria: dankzij Notarispraktijk Interwaert zijn onze testamenten nu goed opgesteld
service_icon
Klantverhaal
Testament
3 min

Maria: dankzij Notarispraktijk Interwaert zijn onze testamenten nu goed opgesteld

Deel dit bericht

Het vastleggen (of wijzigen) van wat er met jouw nalatenschap gebeurt, doe je in een testament. Want zonder testament wordt jouw nalatenschap volgens vaste regels verdeeld. Iets wat Maria en haar partner Jan absoluut willen vermijden. Ze hadden hun testamenten al opgesteld bij een andere notaris, maar lieten deze aanpassen via Notarispraktijk Interwaert.

 

Wat de reden was voor de overstap? Daar vertelt Maria meer over in dit interview. Ook vertelt ze of ze zich thuis voelden bij Notarispraktijk Interwaert. Lees snel verder!

Binnen één week bij Notarispraktijk Interwaert terecht

Maria en haar partner Jan wilden in januari 2023 graag een aantal wijzigingen in hun testamenten doorvoeren. Bij hun ‘vaste’ notaris konden ze pas in oktober terecht. En dit veroorzaakte enige bezorgdheid bij Maria en Jan. Vooral gezien hun leeftijd – ze zijn beiden al op leeftijd – en de impact op de erfenis van de kinderen van Jan uit een vorige relatie. Gelukkig konden ze bij Notarispraktijk Interwaert, gevestigd in dezelfde woonplaats als hen, binnen één week terecht. Maria: “Dat was voor ons een enorme opluchting.”

Testamenten aanpassen

Samen met juriste Daniëlle Duijzer spraken Maria en Jan over wat ze wilden veranderen in hun testamenten. Maria legt uit: “Het bleek dat de zaken die we wilden veranderen, nogal complex waren. Met het advies van Daniëlle hebben we uiteindelijk alles conform onze wensen vast kunnen leggen.”

Persoonlijke en laagdrempelige benadering

Notarispraktijk Interwaert staat voor thuis in het notariaat; wat Maria en Jan hiervan merkten? Maria: “Bij onze eerste afspraak namen ze meteen onze papieren onder de loep en ontdekten dat het niet aan onze verwachtingen en wensen voldeden. Daniëlle legde alles duidelijk uit, handelde volgens haar advies en stelde ons gerust. Dat gaf ons echt vertrouwen.”

 

“Verder heeft Notarispraktijk Interwaert een hele persoonlijke en laagdrempelige benadering. Ze gebruiken geen moeilijke woorden. En als we iets niet begrepen, konden we dat gewoon zeggen. Dan werd alles in begrijpelijke taal uitgelegd. We voelden ons enorm welkom, begrepen én zeker! Als ik een mailtje stuurde met een vraag, kreeg ik de volgende ochtend meteen antwoord. Geen gedoe met wachten en bellen, alles verliep gewoon soepel. Wij zouden ze absoluut aanraden aan anderen”, sluit Maria af.

 

Ben jij ook op zoek naar een notaris die thuis is in het opstellen van (levens)testamenten? En een notaris waar jij je welkom, begrepen en zeker voelt? Dan ben je bij Notarispraktijk Interwaert aan het juiste adres. Neem voor meer informatie hier vrijblijvend contact met ons op.