Hypotheek? Let op uw tellen!

De maatschappij wordt steeds complexer, zo ook familie- en gezinsrelaties. Er zijn steeds meer eenoudergezinnen en tweede of zelfs derde huwelijken. Met nog allerlei varianten daar tussen in. Daarmee moet ook een steeds groter deel van de werkzaamheden voor een leveringsakte op maat worden gesneden voor dergelijke complexere situaties.

Lees hier meer over de valkuilen bij het afsluiten van een hypotheek.Wanneer bent u eigenaar? 

Eigenaar wordt u niet zomaar ...


Overbruggingsgarantie

 

Wij zijn aangesloten bij het Centraal Bureau Overbruggngsgarantie. Het programma "overbruggingsgarantie" wordt mede uitgevoerd door notarissen en makelaars. Het stelt u als huizenkoper in staat om een ander huis te kopen, zonder dat u uw eigen huis al verkocht is. Tussen de verkoper en u worden afspraken gemaakt waarbij de verkoper zich garant stelt voor (een deel van ) de dubbele maandlasten die u gaat krijgen.

 

Meer informatie? Zie www.overbruggingsgarantie.nl.      

 

 

Huis & Hypotheek

U neemt in uw leven veel belangrijke beslissingen. Eén van de belangrijkste is het kopen van een huis. Daar is doorgaans veel geld mee gemoeid. U neemt met de koop veel verplichtingen op uw schouders, en ook veel risico's. De meeste risico's kunnen worden voorkomen met een juridisch goed doortimmerde koopakte. De koopakte is de basis voor de uiteindelijke levering van uw huis, via de transportakte. Anders dan u misschien denkt, is er niets voorlopigs aan de koopakte. Alle reden om de koop grondig aan te pakken.


Meer informatie?

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Vul dan hier ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.